Donderdag 14 januari 2021 | locatie FIGI Theater Zeist

CAHAG Conferentie 2021

Geachte collega,

Noteert u alvast donderdag 14 januari 2021 in uw agenda voor de CAHAG Conferentie! De 11e editie vindt plaats in het Hotel Theater FIGI in Zeist en staat deels in het teken van COVID-19.

Het thema "Astma & COPD zorg ten tijde van de Corona crisis" wordt uitvoerig behandeld tijdens de plenaire sessies. Daarnaast zullen we, zoals u van ons gewend bent, in break-out sessies de nieuwste ontwikkelingen in de astma en COPD zorg belichten.

Hotel Theater FIGI anticipeert, voor zover tegen die tijd nog van toepassing, op de 1,5 meter maatschappij en neemt alle benodigde voorzorgsmaatregelen van dien. Ze volgen de richtlijnen van het RIVM om zo te zorgen dat de conferentie op een verantwoorde manier plaats kan vinden.

De logistieke organisatie is in handen van het congresbureau Two Hands Events. Zij hebben een COVID-19 protocol wat zij strikt naleven tijdens de conferentiedag. Op de website van Two Hands Events kunt u dit protocol inzien.

De inschrijving is vanaf heden geopend. Via de button ‘aanmelden’ wordt u doorgelinkt naar de inschrijfmodule van Two Hands Events. Tot 1 november gelden er early bird tarieven.

Abstracts indienen: heeft u zelf een interessant onderwerp om tijdens de break-out sessies te presenteren? Abstracts kunnen vanaf heden ingediend worden via de button ‘indienen abstracts’. Hierbij is er expliciet ook ruimte voor lopend onderzoek. De deadline voor het indienen van uw abstract is 1 oktober 2020.

De Conferentie staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van Astma en COPD en de vertaling daarvan naar de praktijk, zoals huisartsen, longartsen, praktijk- en longverpleegkundigen, kinderlongartsen, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten, diëtisten, longfunctieanalisten en onderzoekers. De dag wordt ingevuld met plenaire lezingen en verschillende break-out sessies, waarin onderzoekers vertellen over hun onderzoek en de betekenis hiervan voor de praktijk.

Wij zien ernaar uit u in het nieuwe jaar te verwelkomen in Zeist!

Met vriendelijke groet,

Namens de congrescommissie voor de CAHAG conferentie 2021

mw. dr. Ingrid Looijmans

mw. drs. Marjan Veltman

 

>Home

Top
© 2020 CAHAG Conferentie